Nyheter

Söker systemingenjör inom medicinsk teknik

26 jun, 2020

Konsultuppdrag ca 6 månader med önskad start i september

NanoEcho är ett svenskt bolag och bildades som en spin-off från en forskargrupp på Lunds universitet. Den bildgivande teknik som NanoEcho tillämpar syftar till att kunna ge en mer precis, enklare och billigare diagnos av bland annat cancersjukdomar. Bilderna som produceras avser att både underlätta differentieringen mellan sjuk och frisk vävnad, och samtidigt fastställa en mer exakt lokalisering av tillståndet. Med tydligare diagnostik får behandlande läkare bättre vägledning för att kunna göra mer individanpassad behandling och på så sätt minska onödigt lidande samt öka överlevnadschansen hos patienterna till en minskad behandlingskostnad.

Vi söker en erfaren systemingenjör för att ta ansvar för integreringen av ett nytt sammansatt magnetomotroriskt ultraljudssystem. Vi tror att följande egenskaper kommer att vara värdefulla:

  • Många års erfarenhet av systemutveckling och mjukvaruutveckling
  • Kännedom kring standarder för datorkommunikation
  • En gedigen erfarenhet av att jobba med bildbehandling
  • Kunskap om filterdesign, korrelation, frekvensanalys 
  • Mycket god Matlab-erfarenhet
  • Erfarenhet av C, C++ och Python-programmering 

För att passa in i vårt team tror vi att du är en positiv och driven person med fokus på resultat. Du tycker om att lära dig nya saker och trivs med att jobba både självständigt och i team. Du har inga problem med att jobba under tidspress och att resa en del. Du brinner för att göra skillnad och är intresserad av NanoEchos spännande tillämpning.

Passar du in på ovan profil, tveka inte då att skicka in ditt CV och personliga brev till jobs@nanoecho.se . Märk din ansökan med Systemingenjör. Intervjuer kommer att hållas i mitten av augusti med förhoppningen om tillträde redan i september. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Evertsson under vecka 29 på telefonnummer 0709 – 95 17 64.

Vi ser framemot att höra från dig!

Med Vänliga hälsningar

NanoEcho Teamet

NanoEcho web white